Aleo Solar napelem

Az Aleo Solar célja: „Bizalmat akarunk építeni. Fenntarthatóan akarunk élni. Meg akarjuk küzdeni az éghajlatváltozással. Ma szeretnénk kezdeni. És meg akarjuk mutatni, hogyan lehet a megoldás részese. Csatlakozz hozzánk, hogy megváltoztassuk a világot.”

Az Aleo Solar 2001 óta gyárt napelemeket Németországban, ahol a céget is megalapították. A teljesítmény és a megbízhatóság a legfontosabb prioritások. Alapítása óta a globális napenergia előmozdításán dolgozik.
„Egy egyszerű ügyért harcolunk: Úgy tekintünk a Napra, mint mindennapi energiaforrásra. Elkötelezettek vagyunk arra, hogy úgy építsük meg napelem moduljainkat, hogy garantáltan az egész életünkben kiszolgáljanak. Hosszú távon gondolkodunk. Ezért akarunk valamit, ami sokáig tart, legyen az termék vagy kapcsolataink ügyfeleinkkel.”

Technológia
„Célunk, hogy a leghatékonyabb napelemeket gyártsuk. A világnak napenergiára van szüksége, és elkötelezettek vagyunk e technológiák határain. Keményen dolgozunk ezért.
Napelem moduljaink nagy teljesítményű, monokristályos fotovoltaikus cellákból állnak, amelyeket az anyavállalatunk, a SAS fejlesztett ki. Együttműködésünk intelligensebb technológiát, hosszabb termék élettartamot és iparágvezető teljesítményt eredményez.”
Az eredmény:
Jobb hatásfok alacsony fényviszonyok mellett.
A kifejlesztett technológia több energiát biztosít valós körülmények között. A hagyományos technológiákhoz képest akár 5% -kal több villamos energiát termelnek. A teljesítményt még alkonyatkor is megtartják.
Hatékony architektúra
Pontosan és gondosan illesztett komponensek minden egyes napelem modulba.
Szabadalmazott cellás csatlakozók
A sejtcellás csatlakozók, fokozzák a beeső fény hasznosítását, és ezáltal fokozzák a teljesítményt.
„Egy milánói Politechnika egy éves terepi tanulmánya megerősítette, hogy az aleo technológia következetesen jobb teljesítményt nyújt a hagyományos napelemeknél. Akár 5,7%-al magasabb termelékenység, mint a hagyományos technológiák alkalmazásával.”

Minőség
„Emberek, folyamatok, szakértelem és tapasztalat. Ezek a csúcsminőségű Aleo Solar napelem alkotóelemei. Szakembereink kiemelkedőek e területen és tudjuk, hogy minden általunk gyártott napelem modul megbízható napenergiát nyújt. Ezért adunk Önnek feltételek nélküli minőségi ígéretet.
A napelem minősége: itt a tudás a legfontosabb. A fotovoltaikus modulok a tudomány és technológia erejét használják ki a forradalmi anyagok és a legkorszerűbb technológia kombinálásával. A 25 évig tartó konzisztens teljesítmény biztosítása nagy kihívás, de mi elfogadjuk. Iparági vezetők vagyunk és szeretjük, amit csinálunk.
Ellenőrzések: pontosan ezt tesszük. Évek óta gyártunk napelem modulokat, és tapasztalatainkat minden lépésünkbe beépítjük. Nálunk a minőségellenőrzés több, mint az iparági szabvány.
Termékeink független, szigorú minőségi és biztonsági ellenőrzések alá esnek. Ezt mondjuk, a teszt eredmények pedig bizonyítják. 2013-ban részt vettünk a Frauenhofer Intézet napelem modul fenntarthatósági vizsgálat tesztjén, amely a napelem modulok teljesítményének megbízhatóságát vizsgálta. A legjobb minősítést kaptuk. Mit jelent ez Önnek? Minőséget, amiben megbízhat.”

 

Kérdésem van:

Árajánlat kérés