JINKO Solar napelem

A JinkoSolar globális vezető szerepet tölt be a napenergia-iparban. 8 termelő létesítményével, 16 leányvállalatával világszerte, éves 8 GW összteljesítményű napelem előállítási kapacitással világelső. Termékeit és szolgáltatásait Kínában, az Egyesült Államokban, Japánban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Chilében, Dél-Afrikában, Indiában, Mexikóban, Brazíliában, az Egyesült Arab Emirátusokban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Belgiumban és leányvállalatain keresztül más országokban és régiókban is értékesíti.

A JinkoSolar a fejlett polikristályos napelemes PV technológia mellett egyre inkább előtérbe helyezi a monokristályos technológiát az egész naperőmű optimalizálásához, ami megbízható és költséghatékony PV megoldásokat eredményez.

A JinkoSolar páratlan tapasztalatot szerzett a napelem cella és a napelem fejlesztésében és gyártásában. „Többet tudunk a fotovoltaikus rendszer "motorjáról", mint a társaink.”
A JinkoSolar folyamatosan fektetet be az új napenergia-technológiák fejlesztésébe, az energiahozamok növelése és a költségek csökkentése érdekében.

Szorosan működik együtt tudományos szakértőkkel, neves egyetemekkel és kutatóintézetekkel annak biztosítása érdekében, hogy a csúcson álljon.

Kifejlesztették az egyik leghatékonyabb mono PERC technológiás fél cellás napelemet, amelyek maximális teljesítménye 335 Watt.

Az általuk nyert kutatási és fejlesztési eredmények közvetlenül kerülnek át a tömegtermelésbe, hogy azok az ügyfeleknek nyújtott igazi értéket képviseljenek.

A minőség három alappillére a magas hatékonyság, a megbízhatóság és a biztonság.

Minden cellának és modulnak 36 minőségellenőrzési ponton kell megfelelnie. Extrém körülmények között teszteli termékeit, például a trópusi páratartalmat, a sivatagi hőt, a part menti sósködöt vagy a mezőgazdasági ammónia burkolt légkört is szimulálja.

Az energiatermelő rendszer várhatóan legalább 25 évig működik, függetlenül attól, hogy hol és milyen körülmények között kerül telepítésre, ezért a legmagasabb minőségi követelményeknek kell megfelelnie. A JinkoSolar ezért az egyik legmagasabb ipari szabványt állítja követelményként a napelem modulok előállításához, teljesítményéhez és kivitelezéséhez több mint 25 éve.

Kérdésem van:

Árajánlat kérés