FRONIUS inverter

Galvo, Primo, Symo - Mikor melyiket?

FRONIUS Solar Energy - A Solar energiafelhasználás előfutára.

A Fronius 1992 óta foglalkozik a megújuló energiákkal, különösen a napenergia területén. Ez vezetett az első Fronius inverter, a "Sunrise" kifejlesztéséhez majd megjelenéséhez 1995-ben, így a Fronius Solar Energy megszületett. A Fronius három üzletága közül a harmadik és egyben legfiatalabb üzletág 2001-ben forradalmat csinált: Pettenbachban megjelent a Fronius IG széria, mely hatalmas innovációs ugrást hozott az inverterek területén. Ez volt az első  eszköz, mely kártyákkal bővíthető - például egy WLAN modullal -  és ezáltal eddig elképzelhetetlen jövőbeli biztonságot biztosított.  A frekvenciaváltó élettartama a kiváló minőséget mutatja: a Fronius IG-t 2015 végéig gyártották s közben megjelentek az alapjaira épülő új sorozatok.

 

FRONIUS GALVO
Időtálló inverter alacsony fogyasztású háztartások számára. A Galvo sorozat 1,5 és 3,1 kWatt közötti teljesítményfokozatokban kiváló választás kisebb háztartások számára. A beépített energiagazdálkodási relé lehetővé teszi az önfogyasztás maximalizálását. Számos okos tulajdonsága révén ez a sorozat az egyik legkedveltebb. Beépített adatnaplózás, internet kapcsolat WLAN-on keresztül és további plug-in kártyák teszik vonzóvá.

 

FRONIUS PRIMO
Kommunikatív, energiagazdálkodásra optimalizált inverter csatlád. 3,0 és 8,2 kW közötti teljesítményosztályokkal a Fronius Primo tökéletesen kiegészíti a SnapINverterek generációját. Az egyfázisú, transzformátor nélküli készülék ideális inverter a háztartások számára egy fázison történő csatlakozás esetén maximum 5kW-ig. A sorozat 5 kW feletti modelljei nagyobb rendszerek alternatívái. Az innovatív SuperFlex kialakítás maximalizálja a rendszertervezés rugalmasságát, miközben a Snap-Inverteres szerelőrendszer a lehető legegyszerűbbé teszi a telepítést és a karbantartást. Az integrált kommunikációs csomag, úgymint a WLAN, az energiagazdálkodás, és más számos interfész teszik közkedveltté a Fronius Primo invertereket.

 

FRONIUS SYMO
A holnap kihívásainak maximális rugalmassággal alkalmazkodó invertercsalád. 3,0 - 20,0 kW közötti teljesítményosztályaival a transzformátor nélküli Fronius Symo sorozat a háromfázisú frekvenciaváltónak köszönhetően minden rendszerméret számára ideális, melyek három fázison csatlakoznak az áamszolgáltatói hálózathoz. SuperFlex kialakításának köszönhetően a Fronius Symo ideális a megosztott vagy különböző tájolású tetőfelületen elhelyezett napelem modulok teljesítményének maximalizálására. A WLAN vagy Ethernet internetkapcsolat teszi az egyik legkommutikatívabb, legvonzóbb inverterré a Fronius Symo-t a piacon.

 

FRONIUS GARANCIA
Az igényekhez alaklmazkodó átfogó, komplex megoldást biztosít. A megbízható inverterek és a felhasználóbarát üzemfelügyelet mellett a Fronius széles körű szolgáltatásokat kínál

  • Garanciális időszak kiterjeszthetősége
  • Támogatás napelemes rendszerek tervezéséhez, üzembe helyezéséhez
  • Szoftver frissítés szervizcsomagok segítségével
  • Online rendszerfelügyelet, web-monitoring lehetősége

 

Árajánlat kérés

Kérdésem van: