SolarEdge Inverter - az okos megoldás

A SolarEdge optimalizálókkal és inverterrel szerelt smart napelemes rendszerek növelik az éves energiahozamot, minimalizálják a meghibásodás lehetőségét és modulszintű ellenőrzést nyújtanak.

Előnyei:

 • Jobb felület kihasználhatóság
  A rendelkezésre álló tetőfelületek sokszor határt szabnak a telepítendő napelem modulok számának. A SolarEdge rendszerek a  napelem modulok szabadabb elhelyezésének lehetőségét kínálják – több tájolás, több tetősík bevonásával több napelem telepíthető egy rendszerben. A későbbi rendszerbővítés akár más típusú modulok bevonásával is lehetséges. Az egy körbe kötött modulok száma is tetszőlegesen variálható minimum 6db modul, maximum 5.250 Watt teljesítményig. Az esetlegesen árnyékba kerülő modulok nem rontják le az egész kör teljesítményét, sőt eltérő modulok alkalmazása, más orientációban, más szögben történő elhelyezése is lehetséges.

   
 • Magasabb energiahozam
  Hasonlóan a karácsonyi izzósorok működéséhez, ahol egy kiégett izzó miatt az egész lánc leáll, egy hagyományos inverterrel szerelt rendszerben egy alulteljesítő, árnyékba kerülő modul az egész rendszer teljesítményét lerontja. Ezzel szemben a SolarEdge optimalizálókkal szerelt rendszer a modulokat egyenként felügyeli, mindegyiknek a mindenkori lehető legmagasabb teljesítményét használja ki. Magasabb teljesítmény = magasabb energiahozam, magasabb megtakarítás az energiaszámlában. Még árnyékmentes tetőre szerelt moduloknak is eltérő lehet a teljesítménye, amit hó, por, szennyeződés, madárürülék okozhat. A SolarEdge rendszer egyenként optimalizálja és maximalizálja a modulok teljesítményét minden időben.

   
 • Ingyenes valós idejű online rendszerinformációk
  A SolarEdge által kínált ingyenes online rendszerfelügyelet egyedi információt ad minden egyes modul teljesítményéről, mely bármely computerről, smartphoneról vagy tabletről nyomon követhető. Rendszerfelhasználó és rendszergazda egyaránt valós idejű visszajelzést kap a rendszer teljesítményéről, esetleges meghibásodásáról.

   
 • Fokozott biztonság és megbízhatóság
  Biztonság: „SolarEdge SafeDC” az Ön rendszere automatikusan áramtalanodik, amikor az invertert lekapcsolja, vagy az áramszolgáltatói áramellátás szünetel. Az optimalizálók és a DC kábelek feszültsége 1 Voltra csökken védve ezáltal a szerelők, tűzoltók, tulajdonosok testi épségét.
  Megbízhatóság: A SolarEdge invertereire kiemelkedően magas 12 év alapgaranciát, optimalizálóira 25 év garanciát nyújt. További lehetőség az inverterre adott garancia 25 évre történő opcionális kiterjeszthetősége.

 

Árajánlat kérés SolarEdge

Kérdésem van: